lesgevers

Leila Thys :  kleuters, lagere school en tieners

Mijn naam is Leila Thys, geboren in 1987 en gebeten door de danskriebel sinds mijn 5e. Enkele jaren geleden behaalde ik mijn diploma Lichamelijke opvoeding aan de Karel de Grote hogeschool te Antwerpen. Omdat ik mij verder wou specialiseren in het dansen volgde ik verschillende workshops. Later behaalde ik tevens mijn diploma initiator dans bij BLOSO. Zelf dans ik nog steeds op niveau. Later behaalde ik mijn diploma lager onderwijs. In het dagelijkse leven ben ik leerkracht lichamelijke opvoeding.

Plezier beleven staat centraal in mijn leven, deze boodschap wil ik ook overbrengen in mijn lessen. Ik werk niet prestatiegericht maar leg me toe op de fun die je hebt door het sporten en specifieker door het dansen. De lessen worden op een verantwoorde manier opgebouwd, met aandacht voor opwarming en cooldown.

Ook kinderen die motorisch minder sterk zijn, zijn meer dan welkom en worden in hun eigenheid gestimuleerd. Ik vind het erg belangrijk dat elk kind zich goed voelt in zijn/haar omgeving en dus ook bij mij in de dansles.

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om mij aan te spreken na de les.

DANS!ante groetjes, Leila

Leslie Thys : jazz volwassenen

Hoi, ik ben Leslie, geboren in 1980, en dans al sinds mijn 5e en dat doe ik nog steeds. Over al die jaren heen heb ik al heel wat dansstijlen geprobeerd. Van jazz-dans tot klassiek ballet over hiphop en moderne dans tot tap-dans en pointes. Ik volgde nationale en internationale dansstages. Ook danste ik een aantal jaar in een demo-team tot het begon te kriebelen om mijn kennis over te brengen. Zo behaalde ik mijn diploma initiator dans bij BLOSO en begon ik op mijn 17e les te geven aan kindjes uit de lagere school. Een jaartje later groeide dat uit tot danskampen voor kleuters, lagere school-kinderen en tieners. Nu ben ik opnieuw klaar voor een uitdaging, met jullie, volwassenen die zich graag een uurtje per week op een verantwoorde manier willen ontspannen en plezier maken. We starten met basislessen, dus laat je niet ontmoedigen. Iedereen kan dansen! Just feel the music and let your feet do the work!

Tot dan(s)!

Leslie

Sarah De Bauw : Kleuterdans en -expressie 

Hallo, ik ben Sarah De Bauw, 27 jaar. De dansmicroben hadden mij al op jonge leeftijd te pakken. Vanaf mijn 5 jaar maakte ik kennis met verschillende dansstijlen: jazz, hiphop en zelfs een aantal jaren ballet. Ook in mijn tienerjaren ben ik blijven dansen. Vanaf mijn 16de heb ik heel wat danskampen gegeven aan kleuters en lagere school kinderen. Daarnaast heb ik ook verschillende jaren kleuterturnen gegeven. Ik behaalde enkele jaren geleden mijn diploma bachelor toegepaste psychologie en deed daarna nog een verkorte opleiding tot leerkracht lager onderwijs. Ik ben nu al 4 jaar full time leerkracht in het 3de leerjaar en doe mijn job ontzettend graag. Vanaf jonge leeftijd vond ik het al geweldig om met kinderen bezig te zijn en dat is door de jaren heen alleen maar gegroeid. Ik kijk er dan ook echt naar uit om samen met de kleuters te dansen en hen vanalles bij te leren!

 

-->